mdi-feature-search-outline Продукти mdi-clipboard-edit-outline Контакти mdi-account-box-multiple За нас mdi-account-multiple Дистрибутори български English Română mdi-menu mdi-feature-search-outline mdi-clipboard-edit-outline mdi-account-box-multiple български English Română mdi-home-circle Начало mdi-feature-search-outline Продукти mdi-clipboard-edit-outline Контакти mdi-account-box-multiple За нас mdi-account-multiple Дистрибутори български English Română

Как да изберете бойлер на дърва. Идеи за сауна и вашата вила.

Бойлерът на дърва е ползван от много клиенти, които имaт достъп до дърва, въглища, картон или друго твърдо гориво. Това са например хората, с по-голям достъп до дървен материал, живеещи в планината. Добро приложение бойлерите на твърдо гориво намират не само за дома ви, но и за вашата вила. При места, където електрическият ток е трудно достъпен или електрическото захранване спира често, бойлерите на твърдо гориво са сигурно решение за топла вода за къпане, готвене, миене на съдове и отопление. Такъв сигурен избор за вас би бил един от: бойлерите на твърдо гориво под налягане с клапан. mdi-cursor-default-click

Бойлери само на дърва под налягане за цялото домакинство:

Те са малко по-скъпи заради своята дебела ламарина на водосъдържателя (2мм), но функционират в дадено място например мазе, котелно или сауна и захранват с топла вода под налягане цялата цялата къща . С обем на водосъдържателя 80 л. един такъв бойлер може да служи и като котел за отопление. Можете да заложите на най-високо качественият, като изберете вечния неръждаем бойлер. Идеален за вашия проект сауна - едновременно отопление и топла вода.

Можете да комбинирате с електрически ток - mdi-cursor-default-click бойлери на дърва и ток. mdi-cursor-default-click Снабден с електрически нагревател този вариант може да бъде използван без дърва например през лятото, когато не желаете да отоплявате банята си. Избор на бойлер на дърва и ток може да бъде, както класическият патентован Тусима модел за локално използване, така и моделът под налягане с клапан за цялото домакинство. И при двата варианта можете да заложите на неръждавейка (inox), но с по-висока ефикасност и далеч по-голяма дълготрайност. Вижте нашите предложения като кликнете на снимката отстрани.

Бойлери на дърва и ток:

Интересно решение за вашата сауна би бил нашият патентован установен на пазара mdi-cursor-default-click класически модел още известен като бойлер на дърва чайник mdi-cursor-default-click . Позициониран в сауната той едновременно може да затопля и предоставя топла за къпане вода. Този вариант е най-търсеният, като най-често се използва в домашна баня. Предоставяме го в различни цветове, емайлиран, както и покрит с неръждавейка - по-скъп, но дълготраен и високоефикасен. Бойлерът на дърва за локално приложение върви заедно със смесителна батерия и душ, които по ваш избор могат да бъдат сменяни. Обемът на водосъдържателят е 80 литра. Дебелина на ламарината му е 1,5 мм. Дебелината на ламарината на печката, както и при останалите ни видове е 2 мм.

Бойлери модел Тусима само на дърва:

Свържете се с нас

Тусима използа лична рецепта за изготвяне на ламаринения материал. Kласическият модел, с който Тусима се установи на пазара, вече 25 години, е проектиран да усвоява количеството топлина произведено от горивната камера на максимум. Макар че се намират много други производители имитиращи моделa, като утвърден производител в сферата Тусима поддържа висока производителност и издръжливост на ниска цена.

© 2024 Tusima mdi-phone-forward-outline За поръчки: +359 878 870472 e-mail: ukov@abv.bg